Ο Σύλλογος Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 13:00 στην παραδοσιακή ταβέρνα «Το Καρτούτσο» (Φαέθωνος & Χαρίτων 27 Παλαιό Φάληρο, Αμφιθέα), έπειτα από επιθυμία που εκφράστηκε από την πλειοψηφία των περισσοτέρων παρευρισκομένων, οι οποίοι είχαν αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από την περσινή συνάντηση και εξυπηρέτηση.

 

Η τιμή της πρόσκλησης ανέρχεται στα 15 ευρώ για το πλήρες γεύμα και στα 10 ευρώ για το παιδικό γεύμα. Συγχρόνως, στην ταβέρνα θα υπάρχει ζωντανή μουσική, η οποία θα συνοδεύσει τους παρόντες κατά τη διάρκεια του γεύματος, ενώ στη συνέχεια θα υπάρχει η δυνατότητα όλες και όλοι να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια από την Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες. Τέλος, όπως κάθε χρονιά, θα ακολουθήσει κλήρωση με πλούσια δώρα!

 

Σας περιμένουμε με τους φίλους, τους γνωστούς και την παρέα σας να γευματίσουμε και να περάσουμε καλά υποδεχόμενοι με χαμόγελο και θετική διάθεση το νέο έτος. Καλή Χρονιά σε όλες και όλους!!!

 

Υ.Γ. Θερμή παράκληση, προς διευκόλυνση του Συλλόγου, για την παρουσία σας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του Σωματείου: 6909873838.